SNIMAK RAZBESNEO BEOGRAĐANE: Čistio sneg sa terase, pa ugrozio bezbednost komšija (VIDEO)

Muškarac čisti sneg sa vrha zgrade, baca ga na ulicu, a nijednom nje pogledao da li dole neko polazi.

Foto: screenshot/instagram.com/moj_beo_grad

Društvenim mrežama kruži snimak koji je razljutio Beograđane i izazvao lavinu negativnih komentara. Na video zapisu se vidi čovek koji čisti sneg sa krova zgrade, bacajući ga na pločnik ispred ne vodeći računa da li će on nekom da padne na glavu.

Na sniku objavljenom na Instagram stranici Moj Beograd vidi se muškarac, koji sa zgrade u novobeogradskom bloku 61 baca sneg sa krova na ulicu. Građane je razbesnelo to što on nijednom nije pogledao da li neko prolazi tuda.

View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Da stvar bude još gora, sneg sa krova koji je muškarac bacao padao je direktno ispred ulaza u zgradu, te se ne može ni zamisliti kako bi prošao onaj koji bi u tom trenutku izašao, a da ni ne zna šta ga čeka.

Meteorolozi i ostali stručnjaci su upozorili da sneg koji je pado ovih dana nosi posebnu težinu jer je jako vlažan. Iz gradskih službi su zamolili da se pripazi na obrušavanje snega sa krovova. Ipak, niko nije upozorio na postojanje opasnosti da bu neko namerno mogao sneg da vam sruči na glavu, ne razmišljajući da li bi vas povredo.