SNIMAK RAZGOVORA DANIJELE ŠTAJNFELD I BRANISLAVA LEČIĆA! Ovo je glumica dostavila Tužilaštvu (AUDIO)

U eksluzivnom intervjuu za Insajder glumica Danijela Štajnfeld potvrdila je da je u petak dala izjavu tužilaštvu u kojoj je otkrila da je 2012. godine silovao glumac Branislav Lečić.

Printscreen/Kolaž

Jedan od dokaza koji je dostavljen tužilaštvu je i snimak razgovora koji je glumica snimila sa Lečićem nekoliko godina posle silovanja. Kako je rekla za Insajder, pozvala ga je kao deo procesa svog izlečenja od traume koju je preživela. Taj razgovor je snimala.

Na ovom originalnom snimku prepoznatljiv je glas Branislava Lečića, a na osnovu sadržaja razgovora jasno je da Lečić događaj nije negirao, prenosi Insajder.

Branislav Lečić nije odgovorio na pozive, ali ni na poruku u kojoj su novinari Insajdera naveli da poseduju snimak razgovora koji je sada u tužilaštvu kao dokazni materijal.

Pogledajte video koji je objavio Insajder:

Danijela: “Ne sećaš se da sam plakala?”

Lečić: “Sećam se.”

Danijela: Nisam htela da idem tamo. Mislim, nisam htela da budem sa tobom nasamo usred noći, na mestu koje ne znam. Od tad sam se osetila ugroženo. Tada sam se osetila…”

Lečić: “Zašto?”

Danijela: “…nepoštovano od tebe. Da li ti to možeš da razumeš ili ne?”

Lečić: “Ja mogu da razumem, ali to je velika greška. To je moje iskazivanje nežnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stepena interesovanja da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je za čast, a ne za osećanje ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti ne poveruj. Šta ti misliš da to ispada da sam ja neko ko svoj ku*ac usrećujem i mećem seksualno u nekoga koga ne poštujem, da ga ponižavam, da potcenjujem? Neko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li uopšte pojma ko sam ja?”

Danijela: “Znači da ne poštuješ moje ne?”

Lečić: “Ne funkcioniše baš sve to tako. Ako ti ja kažem da, onda da. Ako ti kažem ne, onda ne. To je bila jedna nepredviđenost, jedna igra u kojoj se može pojaviti nešto iracionalno. Ako si stvarno isfrustrirana sa mnom, nemoj mi se javiti.”

NAKON MIKE – LEČIĆ? Danijela Štajnfeld otkrila ime silovatelja