SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA OD KOGA KREĆU SUZE: Devojčicu brutalno napala dva STARIJA dečaka u autobusu (VIDEO)

Američki mediji preneli su uznemirujući video snimak trenutka kada nekoliko starijih dečaka nasrće na devetogodišnju devojčicu dok se vozi autobusom u Majamiju.

nasilje
pixabay.com

„Emotivno nisam mogla da izdržim ni dva minuta. Nisam mogla da pogledam snimak. Kao i svaka majka, uništena sam. Pala sam na kolena i u tom trenutku sam rekla da moram nešto da uradim“, rekla je Dženi, majka mlade devojke koja je napadnuta, prenosi CBS.

Dženi kaže da je njena ćerka napadnuta dok se vozila školskim autobusom u sredu popodne. Njen desetogodišnji sin je takođe bio pretučen u istom autobusu.

„Još jedan klinac je došao niotkuda i udario mog sina i on je pao na kolena, a oni su počeli da ga udaraju“, rekla je Dženi.

Pored nje, još jedna majka je prijavila maltretiranje u školi. Ona kaže da su njenog sina, koji je u trećem razredu, više puta fizički maltretirali vršnjaci. Ona ističe da je kontaktirala školu nekoliko puta, slala poruke nastavnicima i administratorima, da bi je nedeljama ignorisali.

„Došlo je do incidenta tokom fizičkog vaspitanja i ona je rekla da ono što se dešava u na času ostaje na času i to je za mene samo zbunjujuće“, naglašava ona.

Nakon viralnih video snimaka prebijanja dvoje učenika u autobusu, javne škole okruga Majami objavile su saopštenje koje delimično glasi:

Policija škole Majami-Dejd uhapsila je počinioce i oni će biti optuženi u skladu sa tim. Pored toga, oni koji su umešani biće disciplinski kažnjeni u skladu sa kodeksom ponašanja učenika.“