ŠOK IZJAVA SNS POSLANIKA: Đuka u dve rečenice UVREDIO SVE ŽENE žrtve nasilja u porodici (FOTO)

Poslanik SNS Vladimir Đukanović Đuka gostovao je u Jutarnjem programu Hepi televizije kada je izneo stav koji je izazvao pravu buru na Tviteru!

Vladimir Đukanović
print screen/youtube.com/Владимир Ђукановић

Vladimir Đukanović govorio je o trenutno aktuelnim temama u društvu pa je, između ostalog, komentarisao i najnovije izmene Zakona o rodnoj ravnopravnosti u Srbiji. Govoreći o nasilju u porodici i ženama koje prijavljuju nasilnike izneo je i mišljenje koje je mnoge na Tviteru zapanjilo.

– Obično se četvrtkom prijavljuje porodično nasilje. On automatski mora da bude pritvoren 48 sati, što znači da ne može da izađe do ponedeljka, a ona lepo izađe sa drugaricama i provodi se – izjavio je narodni poslanik.

Izjava koju su mnogi razumeli kao omalovažavanje i ponižavanje žena i žrtava nasilja u porodici, izazvala je buru komentara na Tviteru – od onih koji smatraju da ovakvom sadržaju nije mesto na nacionalnim frekvencijama, do onih koji misle da je glavni problem u tome što kao Đuka “misli najveći broj muškaraca u Srbiji”.

Mnoge je naročito pogodila i činjenica da je Đukanović po obrazovanju pravnik i da je, po njihovom mišljenju, ovakvo javno izlaganje jednog advokata, ne samo neprimereno već i skandalozno.

JOŠ PENZIONERE SE POBUNILO! Vratili Vučiću vitamine i poručili: “Nemojte prodavati maglu” (VIDEO)