ŠOK PRIZOR IZ BUDVE: Srpske turiste dočekala preteća poruka (FOTO)

Nemile scene u Budvi!

budva
Pixabay.com

Turistička sezona u Crnoj Gori polako počinje, a uprkos brojnim pritiscima i “patriotske” kampanje, Srbi iz Srbije su bili prvi gosti koji su posetili crnogorsko primorje.

Podsetimo, na društvenim mrežama “patrio-komite” uporno su pozivale Srbe da ne dolaze u Crnu Goru jer “nisu dobrodošli“. Naravno, radi se o omanjem broju poslušnika bivšeg režima, koji povremeno okupiraju javni prostor svojim otužnim kolonama u borbi za “odbranu” Crne Gore od njenog većinskog stanovništa.

Na veliku radost crnogorskih građana, gosti iz regiona su stigli u velikom broju kako bi uživali u prirodnim lepotama zemlje a veliki broj njih je konačno, nakon dugo vremena a zbog pandemije korona virusa, posetila i svoje porodice koje žive u Crnoj Gori.

Pa ipak, svojstveno njima – kukavički i tragikomično – grupa „branitelja“ je našla način da poželi dobrodošlicu turistima iz Srbije.

Naime, u Budvi je gost iz Valjeva zatekao poruku na svom automobilu – “Smrt Srbima“.

Sliku pogledajte ovde.

On je došao da u Crnoj Gori provede odmor, a kod marketa u blizini Starog grada gde je parkirao automobil, “junačine” su ostavile “građansku poruku ljubavi“.

To je samo nastavak antisrpske histerije u Crnoj Gori ali srećom – većina građana srdačno dočekuje braću iz Srbije, a Srbi nikad nisu bili poznati po kukavičluku!