ŠOK SNIMAK IZ SUBOTICE: Antimasker napravio haos u marketu (VIDEO)

Svi su zgroženi njegovim ponašanjem!

Printscreen Facebook/Драган Теодосијевић

Bahatost, arogancija, bezobrazluk – najbolji su opisi jednog Subotičanina koji je svojim postupkom suprotno propisanim merama zaštita od korona virusa, ugrozio zdravlje svih prisutnih u jednoj radnji na severu Srbije.

Međutim, njegova bahatost se nije završila na antimasker stavu koji su morali da slušaju svi kupci u prodavncii, već je nastavljena maltretiranjem radnica marketa, a onda i krađom!

Nečuvena scena započela je odmah po ulasku Subotičanina u radnju, nakon što njegovu suprugu nisu uslužili jer nije imala masku. Dok je držao telefon u ruci, komentarisao je kako njemu niko ne može da uskrati kupovinu, iako je, kako na ulasku, tako i u samom objektu, istaknuto da je maska obavezna.

– Šta vi ste ovde organizovali neki maskenbal? Je l znate zakon o potrošačima? Ne treba da se postupi po uredni vlade republike Srbije, nego po zakonu – rekao je on između ostalog, dok se svađao sa radnicima i ostalim mušterijama u objektu koji su ga sve vreme opominjali da stavi masku na lice.

Kada su mu radnice skrenule pažnju da ne može da uzme robu bez maske, drsko je uzeo korpu i krenuo niz rafove. Kako se ispostavilo, stavka bez koje par nije mogao, bile su grickalice, odnosno, čips!

Šokantnom i bahatom ponašanju, nije došao kraj kada je došao na kasu, gde se pozivao na zakon o potrošačima, koji je po njegovom tumačenju, njemu daje za pravo da iz radnje izađe sa artiklima iako ih nije platio. Tom prilikom, on je verbalno maltretirao radnice u marketu, koje su mu smirenim glasom objašnjavale da zbog inspekcije ne mogu i ne smeju da ga usluže, jer na taj način krše uredbu propisanu od kriznog štaba, a odobrenu od vlade Srbije.

– Sad da vam kažu, ne puštajte muškarce koji nisu u minićima, vi ih ne biste puštali. E, pa ne može tako. Još jednom vas pitam, da li ćete naplatiti robu koju sam uzeo? Nećete. Ja se pozivam na zakon koji kaže da imam pravo da iznesem robu za koju ne želite da mi izdate račun. Hvala lepo, doviđenja – rekao je on na kraju nakon dužeg maltretiranja radnica, kojima je uporno pokušavao da objasnji kako je njegov antimasker stav ispravan, te i da je “zakon o potrošačima na njegovoj strani”, nakon čega je izašao iz prodavnice sa ukradenim grickalicama u rukama.

U komentarima koji su nastupili ispod video snimka usledili su komentari osude, od kojih su se najviše izdvojila dva.

– Sramota. Istresanje na radnicu koja radi po pravilu svoje firme. Ako se nekom ne sviđa nek kupuje na drugom mestu. Isto tako rade i u Beogradu. To je nešto što moraju radnice da poštuju. Ako se nekom ne sviđa nek ide kod direktora a ne da napada ženu koja pošteno radi svoj posao – glasio je prvi komentar podrške radnicama.

Drugi je bio još žustriji.

– Kovidiot u akciji! Čovekoliko stvorenje, čiji broj cipela je veći od IQ mozga, krajnjim naporom smišlja kako ukrasti robu a ne biti krivično gonjen – napisao je drugi korisnik Fejsbuka ispod video snimka kojim je anonimni antivakser iz Subotice, želeo da se podiči.

VLADA USVOJILA: Imate koronu? Evo KOLIKA će vam biti plata tokom bolovanja AKO STE VAKCINISANI