ŠOK U SVETU POZNATIH: Britanski milioner i njegova supruga UBIJENI, smaknuće naručio NAJBLIŽI ROD

Tela britanskog milijardera Alena Hoga i njegove tajlandske supruge pronađena su u njihovoj luksuznoj vili u Tajlandu, nedelju dana posle njihovog ubistva koje je, kako se sumnja, naručio brat njegove supruge, saznaje se iz policijskih izvora.

Beta

Hog (64) je ubijen hicima iz vatrenog oružja, a njegova supruga Not Suden (60) udarcima čekića, rekao je za Frans pres komandant policije Manas Kerdusuko.

Tela su nađena u iskopanim rakama dubokim oko dva metra na imanju njihove vile koja se nalazi u provinciji Fre, na severu zemlje, dodao je on.

Istražitelji sumnjaju da je Varut Ratansadžakit, stariji brat supruge britanskog milijardera naručio dvostruko ubistvo i angažovao troje izvršitelja kojima je ukupno plaćeno 50.000 bata (oko 1.300 evra).

– Motiv ovog zločina je porodični i finansijski sukob koji dugo traje izmedju bračnog para i Varuta Ratansadžakita – rekao je šef policije.

Dvojica od trojice angažovanih ubica su uhapšeni i dva naloga za hapšenje izdata su za trećeg osumnjičenog i za brata ubijene Not Suden.

Alen Hog, inženjer i poslovni čovek poreklom iz Edinburga, pre više godina preselio se u Tajland gde je izgradio luksuznu vilu, prenose britanski mediji. Oni pišu da je više mrlja krvi pronađeno oko bazena u njegovoj kući.