ŠOKANTNI SNIMAK: Manekenka leži u ranama i preklinje supruga da PRESTANE DA JE TUČE

Manekenka
Printscreen/Youtube

U javnost je procureo uznemirujući snimak australijske manekenke Berendžer Rouz (27) na kojoj nemoćna žena leži u modricama i ranama i preklinje supruga da prestane da je tuče.

 

Ono što je još šokantnije, ceo video snimio je upravo Šan Kabert (25) koji se svojim prijateljima hvalio da na Rouz trenira kao da je bokserska vreća.

 
Manijak je slao snimke zlostavljanja svojim najbližim prijateljima, međutim jedan od njih je uvideo brutalnost ovog događaja i dao snimka medijima.

Katbert je svoju lepu suprugu maltretirao godinama, a na ovom poslednjem snimku se hvali kako je udara štapom.

– Molim te, prestani – urlala je devojka dok joj je Katbert naređivao da mu pokaže noge koje su cele u modricama.

Poznata manekenka posle je priznala da nasilje traje od trenutka kada se par venčao prošle godine. Tvrdi da je na početku veze bio divan i pristojan momak, ali da je tek posle počeo da pokazuje nasilnu narav.

– Sve je počelo sa šamarom, ali posle su na red stigle mnogo gore stvari. Ciglom mi je jednom razbio glavu i skalpelom mi je sekao kosu – priča očajna Berendžer koju je muž silovao gotovo svaki dan.

– Tukao me je svaki dan. Dok ne poplavim, ne prestaje. Osećala sam se kao u zatvoru. Kada sam mu rekla da i ja imam prava, on mi je mrtav hladan odgovorio da nemam nikakvih prava – ispričala je Berendžer.

Kaberet se trenutno nalazi u pritvoru zbog porodičnog nasilja i postavljanja eksplozivne naprave za Božić.

Ipak, još uvek je nepoznato da li ga je Rouz prijavila policiji.

VIDEO> Pogledajte snimak užasnih fotografija