SPEKTAKULARAN DOČEK: Reke ljudi na ulicama Zagreba pozdravljaju fudbalere Hrvatske

Nekoliko hiljada navijača priredilo je danas spektakularan doček fudbalskim vicešampionima sveta, reprezentativcima Hrvatske koji u neverici posmatraju "reke ljudi" koje ih prate na putu od zagrebačkog aerodroma prema Trgu bana Jelačića.

Beta

Ni sat vremena od sletanja aviona sa reprezentativcima, autobus sa članovima hrvatske selekcije nije uspeo da stigne dalje od Velike Mlake, prenosi agencija Hina.

Odmah po sletanju reprezentativci su za okupljene radnike aerodroma otpevali refren iz pesme “Moja domovina”, a potom se ukrcali na autobus koji je uz pratnju policije krenuo prema Zagrebu.

Tempo kojim se autobus kretao dopustio je igračima da od okupljenih navijača, koji se broje u hiljadama, uzimaju dresove i potpisuju ih.

printscreen/youtube.com

Više od 40 minuta bilo je potrebno autobusu da napusti prostor aerodroma i probije se do Zagrebačke ulice, na kojoj je autobus mogao malo brže da se kreće.Zagrebačke ulice i prilazi glavnom gradskom trgu preplavljeni su ljudima koji željno iščekuju dolazak svetskih vicešampiona.

Na centralnom gradskom Trgu bana Jelačića u Zagrebu nalazi se više hiljada navijača.

Beta


loading...