SPOT ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Vlast ismevanjem opozicije uputila poruku građanima (VIDEO)

Sve učestaliji protesti građana protiv vlasti naterali su SNS da pruži odgovor u vidu uvredljivog spota. Prema pisanju pojedinih medija, video u kojem su lideri opozicije predstavljeni kao sluge anonimnog tajkuna može biti uvod u novu izbornu kampanju.

printscreen/youtube.com/Српска напредна странка

SNS je objavio na svom sajtu, Jutjub nalogu i društvenim mrežama spot u kome lidere opozicionog Saveza za Srbiju Dragana Đilasa i Vuka Jeremića predstavlja kako zloupotrebljavaju građane i poruke sa protesta i to pod navodnim uticajem izvesnog “tajkuna broj jedan”, čiji se lik ne vidi u spotu, navodi “Blic”.

Ako se ima u vidu da je SNS slične reklamne klipove imao i tokom ranijih izbornih kampanja, može se reći da je vladajuća stranka počela borbu za glasove, iako izbori još formalno nisu raspisani.

Spot je izazvao stotine komentara na društvenim mrežama, u kojima se izražava zgražavanje nad lošim pokušajem ismevanja političkog protivnika.

List dodaje da, kako sada stvari stoje, u vrhu SNS-a svi su za izbore, ali je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da će se svakako voditi interesima države, a ne interesima stranke.