“SPREMA SE NOVA OLUJA I BLJESAK”: Predsedniku Aleksandru Vučiću upućeno PRETEĆE PISMO!

Aleksandar Vučić
Beta

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću upućeno je preteće pismo koje je poslato iz Hanovera u Nemačkoj, prenela je današnja beogradska štampa.

 

Kako je za list “Blic” rečeno u generalnom sekretarijatu predsednika, pismo koje je upućeno na Vučićevo stiglo je juče, a u potpisu stoji “Pavelićevi knjižari, ustaški gerilci”.

Prema navodima lista, pismo je napisano na lošem hrvatskom jeziku, nema dijakritičke znake (kvačice) i puno je slovnih i pravopisnih grešaka, a procenjuje se da je odštampano na štampaču.

Aleksandre Vučiću, ustaške udruge dijaspore poručuju: Za dom spremni. Sprema se nova Oluja i Bljesak. Naš ustaški poglavnik i vođa bio je i ostao Ante, a prezime mu dobro znate Pavelić Ante. Borac za katoličanstvo protiv pravoslavlja. Pavelićevi križari ustaški gerilci svim četnicima poručuju: za vas četnike imamo tri milijarde metaka, navedeno je u pismu.

Uz pismo je stigla i fotografija na kojoj su Adolf Hitler, Ante Pavelić i Herman Gering, prenele su “Večernje novosti”.

Autor pisma je poručio da će ubiti trećinu svih Srba, trećina će biti deportovana u logore, a poslednja trećina biće “naterana” u katoličanstvo.