“SRAM VAS BILO!” Đurić odgovorio potparolki RUSKE diplomatije koja se podsmevala Vučiću

Šef kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić reagovao je porukom "Sram vas bilo" na objavu portparolke Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marije Zaharove koja je susret Donalda Trampa i Aleksandra Vučića prokomentarisala uz kadar iz filma "Niske strasti“.

Marija Zaharova je na svom Fejsbuk nalogu fotografijom scene iz filma “Niske strasti”, na kojoj glumica Šeron Stoun visoko prekršta noge, prokomentarisala susret srpskog i američkog predsednika.

Ako ste pozvani u Belu kuću, a stolica je postavljena kao da ste na ispitivanju, sedite kao na fotografiji br. 2. Ko god da si. Samo veruj“, napisala je portparolka ruske diplomatije.

Na ovu objavu je reagovao Marko Đurić podsećanjem da predsednik Vučić nikada i nigde nije rekao nijednu ružnu reč protiv Rusije.

“A zamisli taj predsednik nijednu ružnu reč protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mestu. A zamisli taj predsednik je kod ruskog predsednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu, a ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo!” poručio je Đurić Zaharovoj.