Iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Srbije Tomislava Nikolića stigle su dve čestitke upućene vaterpolo reprezentaciji Srbije.

 

Najpre je navedeno da Nikolić čestita vaterpolistima Srbije osvajanje drugog mesta u Svetskoj ligi, a potom je stigla ispravka, sa čestitkom za osvajanje turnira.

– Uz velike muke, uz brojne prepreke, svojim trudom, znojem i samopožrtvovanjem ste još jednom obradovali Otadžbinu i sve naše građane time što ste se plasirali u sam vrh Svetske lige. Iako nam je ovaj put na kraju sreća okrenula leđa, vi ste ponovo celom svetu pokazali kako se bore pravi šampioni. Srbija, vaša zemlja, vam je još jednom zahvalna – stajalo je u poruci Nikolića posvećenom “srebru“ Srbije.

Ipak, kako su reprezentativci Srbije osvojili prvo mesto u Kini, pobedom nad selekcijom SAD, usledila je i ispravka iz Službe za saradnju sa medijima, kao i nova Nikolićeva poruka.

– Još jednom ste velikim samopožrtvovanjem, upornošću i ličnom hrabrošću pokazali celom svetu da Srbija, iako geografski mala zemlja, može da se meri i sa najvećim i najbogatijim državama, samo ako smo složni i ako zapnemo svi kao jedan. Otadžbina vam je zauvek zahvalna – kaže se u “pravoj“ Nikolićevoj poruci.