SRBI OD JUTROS PREPLAVILI LIDL: Evo šta se PRVO RAZGRABILO iako čak i nije NAJJEFTINIJE (FOTO GALERIJA)

U 12 gradova u Srbiji jutros u 8.00 otvoreno je 16 prodavnica nemačkog trgovačkog lanca Lidl. Prodavnice su počele da rade u Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu, a radno vreme biće svakog dana do 22.00.

Beta

Ispred prodavnica širom Srbije primećene su ogromne gužve na ulazima, a ljudi su čekali i od 4 ujutru da što pre uđu u prodavnice poznate po niskim cenama. 

ATAK NA BATAK: Svi snimci “ZAMALO TUČA” IZ LIDL-a o kojima danas priča region (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji otvaranja jednog od pet Lidlova u Beogradu i izjavio da je Lidl u Srbiju uložio 205 miliona evra i zaposlio 1.553 radnika.

OTVARA SE LIDL: Ovih 10 stvari sigurno niste znali o PRVOM SAVREMENOM DISKONTU u Srbiji

– Ovo nije običan dan i ovo nisu sasvim obične prodavnice, ovo je dan kada pravimo veliki korak napred ka boljem i kvalitetnijem životu – kazao je Vučić.

Vučić je kazao da će se na rafovima Lidla u Srbiji naći i proizvodi srpskih proizvođača i da očekuje da će se oni najkvalitetniji prodavati u prodavnicama širom sveta.

“MENE NIJE SRAMOTA”: Pitali smo Beograđanku ZAŠTO ČEKA U REDU ISPRED LIDLA! Odgovor je TUŽAN

Sudeći po prvim fotografijama koje su stigle “sa lica mesta” među prvim kupcima mahom su penzioneri. Od onoga što su kupovali za sada je poznato da je “planula” piletina po ceni od 120 dinara za kilogram i banane koje koštaju 60 dinara.

Što se ostalih proizvoda na sniženju tiče, kao verovatno najjeftiniji artikl izdvojila se krofna koja košta samo 17 dinara.