Srbija bruji o OBAVEŠTENJU U BOLNICI U PANČEVU! Ako tamo odete, ZABRANJENO JE IZGOVORITI OVU REČ (FOTO)

Ako vi spadate među ljude koji upotrebljavaju ovu reč i ovako se ponašaju u bolnici - žao nam je! Više tako nećete moći - bar ne u Pančevu!

Dnevno.rs/Kolaž

Ko je ikada bio osuđen da čeka red u hodniku Doma zdravlja ili bolnice u Srbiji zna da, još i više od samog reda i čekanja, iritiraju ljudi koji dolaze – samo da pitaju nešto!

PRIZOR KOJI JE ZGROZIO SRBIJU: Trudnica u OBROKU U BEOGRADSKOM PORODILIŠTU zatekla čist horor (FOTO)

Još ako usput i obave to što bi “samo pitali”, oni će svoju muku rešiti za 10 minuta, a vama je višesatno čekanje zagarantovano!

E, pa, tako više neće moći! Bar ne u Pančevu!

DŽABE SVEMIRSKA BOLNICA! U renoviranom Kliničkom centru u Nišu iz zapušene kanalizacije majstori IZVADILI GROZNE PREDMETE

Osoblje Opšte bolnice u Pančevu, izgleda takođe iziritirano ovakvim ponašanjem pojedinih pacijenata, donelo je rigoroznu odluku – upotreba reči “samo” je zabranjena!

– Zabrana upotrebe reči “SAMO” u zdravstvu zbog zloupotrebe iste, koja se odražava na zaposlene, a u cilju ostvarivanja neosnovanih prava pacijenata, u smislu podsticaja i pritiska na doktore i medicinske tehničare, iz čega se mogu javiti propusti u radu jer se ništa ne može: samo pitati – priupitati, pogledati, samo konsultovati, samo izviniti, samo zahvaliti, samo pitati… – piše u obaveštenju koje je okačeno na šalteru ove bolnice.

PAKAO ZVANI DRŽAVNA BOLNICA: Beograđanin opleo po ZDRAVSTVU, a nema osobe koja se neće složiti sa njim!

Šta vi kažete na ovu zabranu? Reakcije pacijenata za sada nisu poznate.