SRBIJA OPLAKUJE ODLAZAK JOŠ JEDNOG VELIKANA: Korona odnela život čuvenog doktora koji je lično lečio 3 HILJADE LJUDI

Dr Ivanović bio je omiljeni lekar, prijatelj svih Račana, koga je svojevremeno preko 3.000 pacijenata izabralo za ličnog lekara...

Sveća
Pixabay.com

Posle nešto više od mesec dana borbe sa virusom Kovid-19, specijalista opšte medicine, zaposlen u Domu zdravlja u Rači, dr Goran Ivanović, preminuo je od posledica ove bolesti.

Dr Ivanović rođen je 1961. godine, a vest o njegovoj smrti potvrđena je i na Fejsbuk stranici Opštine Rača.

Navodi se da je dr Ivanović bio omiljeni lekar, prijatelj svih Račana, koga je svojevremeno preko 3.000 pacijenata izabralo za ličnog lekara, ali i oni kojima nije bio lični lekar su mu se obraćali za pomoć, u svako doba dana. Uvek spreman da svakome pomogne, proveo je ceo svoj radni vek u Domu zdravlja u Rači, gde je obavljao i funkciju direktora u dva mandata.

Општина Рача са великим жаљењем обавештава јавност да је после дуже од месец дана борбе против вируса COVID-19 преминуо…

Objavljuje Opština RačaNedjelja, 10. siječnja 2021.

Posle proglašenja pandemije nije promenio svoj način rada i odnosa prema ljudima, uvek je bio spreman da pomogne i na taj način se i sam zarazio.

Račani će ga pamtiti kao neprevaziđenog dijagnostičara, ali i kao otvorenog čoveka, kome je želja da pomogne ljudima uvek bila na prvom mestu.

Predsednik opštine Rača je doneo Odluku da ponedeljak, 11. januar 2021. godine, bude proglašen za Dan žalosti u opštini Rača, a takođe će biti pokrenuta i inicijativa kod Ministarstva zdravlja da Dom zdravlja u Rači ponese ime po ovom velikom lekaru i čoveku.

Dr Goran Ivanović je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece, kojima opština Rača izjavljuje saučešće zbog njihovog nenadoknadivog gubitka.