AMSS UPOZORAVA VOZAČE: Mogući odroni zemlje na ovim putevima u Srbiji!

stop
pixabay.com

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava vozače da zbog padavina prethodnih dana, posebnu pažnju obrate na moguće odrone zemlje i kamena kojih je najčešće na putevima u planinskim predelima, ali i duž stenskih useka i klisura.Prema podacima Uprave granične policije na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, zadržavanja su do 30 min.

 

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na prelazu Horgoš i Kelebija su oko 180 minuta, a na prelazu Batrovci oko 60 minuta.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Do 26. juna biće obustavljen saobraćaja na delu petlje Ostružnica, na delu kod obilaznice oko Beograda zbog radova na uklapanju novoizgrađene leve kolovozne trake sa postojećom rampom. Za saobraćaj će biti zatvoreno isključenje za Beograd i Obrenovac, na petlji Ostružnica iz pravca petlje Orlovača. U toku izvođenja radova saobraćaj će biti preusmeren na petlju Surčin, odakle se vozila mogu vratiti na petlju Ostružnica.

Do 8. juna na snazi će biti izmena režima saobraćaja zbog mogućeg odrona, na deonici Užice – Bela zemlja, u mestu Surduk. Saobraćaj se na toj deonici odvija dvosmerno, u dve od tri saobraćajne trake.