“ANĐELI PAKLA” OKUPIRALI JAGODINU: Policija na svakom ćošku, ovako nešto grad NE PAMTI (FOTO)

Anđeli pakla
Beta

Na godišnjem moto skupu kluba "Anđeli pakla" u Jagodini bilo je 2.000 motociklista iz celog sveta, a nekoliko hiljada ljudi iz Jagodine i okolnih gradova došlo je da ih vidi, sluša muziku i slika se sa njima.

 

Direktor Jagodinskog sportskog saveza Zoran Gligorijević je kazao za agenciju Beta da su jučerašnje okupljanja bajkera prošla bez incidenata.

– Od 2.000 bajkera, koliko je i bilo predviđeno, njih 1.300 je došlo motorima, a ostali automobilima i autobusima. Jučerašnji dan je buo pun zabavnog programa, nastupale su razne grupe, od 17 sati do 1 posle ponoći u akva parku, a onda su se preselili u halu sportova gde je nastup di džejeva trajao do 3 ujutro – kazao je Gligorijević.

 

On je dodao da sve protiče kako treba i kako su očekivali.

– To je dokaz da su sve glasine o njima, pre dolaska, bile neopravdane. Ono što mi je drago jeste da su nekoliko hiljada građana Jagodine, ali i okolnih mesta, juče bili ovde, gledali motore, slušali muziku i slikali se sa bajkerima, pogotovo deca. To je bila jedna zaista opuštena atmofera, daleko od one koju su neki najavljivali – kazao je Gligorijević.

Kako se moglo videti na društvenim mrežama, Jagodinci su bili oduševljeni rok muzikom koja se zbog dobrog ozvučenja mogla čuti u većem delu grada.

 

Danas u Jagodini nastupa hor Fakulteta pedagoških nauka iz tog grada, zatim kreće program organizatora, a predvidjeno je i venčanje dvoje bajkera iz Rusije, vatromet i nastavak koncerta.

Na parkingu kod akva parka postavljen je punkt gde policija pretresa i kontroliše sve motocikliste koji ulaze u ograđeni prostor, a sav prostor pokriven je video nadzorom.

Svi smeštajni kapaciteti u Jagodini su popunjeni, a bajkeri su smešteni i u Paraćinu, Ćupriji, Svilajncu i Kragujevcu. Jedan broj njih spava u mini šatorskom kampu koji se nalazi kod akva parka.

Okupljanje “Anđela pakla” trajaće sedam dana, od 29.maja do 5.juna.