Baka Jovanka: Vile su me posetile i dale mi moć – sada lečim od impotencije

'Kad sam bila mlada, umalo me nije udario grom. Te noći su me u snu posetile vile u haljinama boje neba. Toliko su bile lepe da takve žene, kakve su one bile, ne postoje danas. Tad su mi rekle: "Mi smo spasile tebe, ti od sada spasavaj narod" i darovale mi moć da otklanjam crnu magiju' kaže Jovanka.

Baka Jovanka koja ima 78 godina veoma je popularna u svom kraju. Dok je bila mlada, kako kaže, vile su joj podarile joj moć da otklanja crnu magiju i leči impotenciju.

U selu Jabukovac nedavno je posetila ekipa emisije “Eksploziv” i s njom popričala o crnoj magiji i otklanjanju vradžbina. Kad je bila mlada, pored bake Jovanke je udario grom.

– Te noći su me u snu posetile vile u haljinama boje neba. Toliko su bile lepe da takve žene, kakve su one bile, ne postoje danas. Tad su mi rekle: “Mi smo spasile tebe, ti od sada spasavaj narod” i darovale mi moć da otklanjam crnu magiju – kaže Jovanka.

Vile su je naučile rečima koje treba da izgovara prilikom skidanja vradžbina i lečenja potencije.

– Kad kod mene dođe muškarac koji ima problem s potencijom, u pola litre vode stavim tri katanca i otključavam ih devet puta pričajući bajalice. Na taj način oslobađam zle sile koje su u muškarcu. Žene koje ne žele da muškarac koga vole ima dece s drugom ženom, vradžbinama naprave da bude impotentan, ali ja mogu da otklonim sve to – tvrdi Jovanka za “Alo”.

Baka Jovanka pored skidanja vradžbina gleda u karte i proriče budućnost. Tvrdi da su njene vradžbine uglavnom upešne.

– Moje moći ne mogu da uspevaju jedino kod osoba koje nisu krštene. Čim mi neko kaže da moj trud nije urodio plodom, znam da me je ta osoba slagala i da se nije krstila – tvrdi Jovanka.

Ona svoj trud ne naplaćuje. Mušterije joj uglavnom daju novac po sopstvenom nahođenju, koliko ko može. Poneko joj u znak zahvalnosti donese i darove.