Bivšeg gradonačelnika Zaječara žena gađala žardinjerom od 10 kila

Boška Ničića, bivšeg gradonačelnika Zaječara i visokog funkcionera URS-a, danas je usred jednog kafića u Zaječaru, koji se nalazi u centru grada, napala nepoznata žena. Ona ga je gađala saksijom, udarila šamar tako da su mu spale naočare, vređala ga, a zatim pobegla u nepoznatom pravcu. O svemu je obaveštena zaječarska policija koja radi na slučaju.

– Sedeo sam u kafiću sa nekoliko prijatelja, kada je meni nepoznata žena ušla u lokall i počela da viče na mene „Iseliću te iz Zaječara”, „Ti si uništio grad…”. Nisam uopšte reagovao, a to je nju, izgleda, još više razbesnelo. Dohvatila je žardinjeru tešku sigurno 10-tak kilograma i gađala me. Srećom, promašila je, a zemlja se rasula po podu – izjavio je Ničić.

On kaže da nije hteo da reaguje jer je u pitanju ženska osoba, ali da se jedva suzdržavao. Da je u pitanju bio muškarac, kaže, sigurno bi odreagovao.

Žena je, nakon što ga je promašila saksijom, prišla stolu za kojim je Ničić sedeo. Njegov prijatelj je pokušao da je zaustavi, ali ga je žena udarila.

– Došla je i stala do mene, a ja sam gledao nešto na tablet računaru. Najednom me je udarila u lice tako da su mi odletele naočare. Zatim je pobegla iz kafića – kaže Ničić.

Iskusni političar Ničić ovu „situaciju” odmah je okarakterisao kao atak na njegovu političku ličnost.

– Smatram da je žena koja me ja gađala saksijom i udarila bila instruisana da to uradi. Protiv mene se, poslednje dve godine, koliko nisam gradonačelnik Zaječara, vodi neviđena hajka u lokalnim medijima, tako da je ovo najmanje što sam očekivao da će mi se dogoditi – izjavio je Boško Ničić.

U policiji su nam potvrdili da je bivši gradonačelnik Zaječara napadnut, kao i da se proveravaju sve okolnosti koje su dovele do tog incidenta.