Borko Stefanović: Građanima koji odbijaju poslušnost Vučiću i Vulinu slede otkaz i šikaniranje! (VIDEO)

'Znate li šta se desi onima koji ne izvedu decu ili se ne odazovu na prinudni rad na koji poziva Aleksandar Vulin? Hiljade građana Srbije će ostati bez posla ako ne uđu u autobus u Ljigu da dočekaju premijera' tvrdi Stefanović.

Poslanik Demokratske stranke, Borko Stefanović, je na današnjem zasedanju Skupštine Srbije optužio premijera Aleksandra Vučića da je on sa njegovom strankom naterao ljude širom Srbije da masovno dođu u Obrenovac kako bi dočekali premijera Francuske Manuela Valsa.

– Mi ulazimo u period života u Srbiji u kome će mnogi, ukoliko će autobusom morati da dođu iz koliko Ljiga i Uba i drugih mesta da idu u Obrenovac da dočekaju premijera Vučića, pod pretnjom, ne da izgube posao, već da budu maksimalno šikanirani! Znate li vi koliko mi dobijamo pisma građana koji su bili primorani da izvedu decu da mašu zastavicama kad dolazi premijer? – rekao je Stefanović.

“Znate li šta se desi onima koji ne izvedu decu ili se ne odazovu na prinudni rad na koji poziva Aleksandar Vulin? Hiljade građana Srbije će ostati bez posla ako ne uđu u autobus u Ljigu da dočekaju premijera” tvrdi Stefanović.

Kao što je naš portal već pisao, Obrenovčani su se na društvenim mrežama žalili da su na ulice bili “pozvani” svi – građani, đaci, članovi kulturno – umetničkih društava, radnici TENT – a koji su imali organizovan prevoz, pa čak i deca iz vrtića. I ne samo to, već su deca bila oslobođena škole, a od roditelja je zatraženo da potpisom dozvole vaspitačicama da njihovu decu izvedu na ulicu, međitim, uz potpis se ostavljao i broj lične karte, što je zbunilo mnoge.