CENTAR ČAČKA IZLEPLJEN FLAJERIMA: Ko je gradonačelnik koji “priželjkuje odliv mozgova”

Flajeri, koj su u koloru i štampani na kvalitetnom papiru, nisu potpisani.

Wikipedia

U Čačku su po centru grada na mnogim mestima izlepljeni flajeri sa lapsusom gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića “o odlivu mozgova iz Čačka”, njegovom fotografijom i pitanjem “Ko je ovaj čovek”.

Ti flajeri su bili zakačeni na brojnim parkiranim automobilima, ispod brisača i ostavljani u poštanskim sandučićima u stambenim zgradama.

Na jednoj strani flajera, pored fotografije gradonačelnika i pitanja “Ko je ovaj čovek”, citirana je njegova izjava “da je veoma srećan zbog otvaranja Startup centra, najviše zbog toga što je to veliki korak za odliv mozgova iz Čačka, za početak u Beograd, a kasnije diljem Evrope i sveta“.

Todorović se zbog te izjave, koju je dao prilikom otvaranja Startap centra u Čačku, izvinio gradjanima na konferenciji za novinare, na kojoj je rekao da je sporna izjava, koju su preneli brojni mediji, bila lapsus.

Sa druge strane flajera navedeno je da je gradonačelnik Čačka “dogovarao organizaciju gej parade u Čačku, srušio jedini bioskop, dao ime ulice po nekom Nemcu, učvrstio platu za robove preko svojih nemačkih prijatelja, dao 30.000 evra za novogodišnju jelku koja se može kupiti za 800 evra, uzrokovao odseljavanje 4.000 mladih i doneo akcioni plan kojim se omogućava doseljavanje migranata i da je privatizovao grad za svog šefa”.