CIRKUS U NIŠKOJ ELEKTRODISTRIBUCIJI: Pijani radnik se SKINUO GO i trčao kroz zgradu

Struja
sxc.hu/Mattox

Građane, kao i zaposlene u niškoj Elektrodistribuciji, kako kažu očevici, uznemirio je monter, za kojeg smatraju da je pijan svukao garderobu sa sebe i takav trčao kroz zgradu Distribucije, sve dok ga policija nije zaustavila.

 

I dok u Distribuciji duže od nedelju dana odbijaju da prokomentarišu ovaj incident, u Policijskoj upravi potvrđuju da su tog dana intervenisali.

Scena se dogodilila u ponedeljak 26. marta oko 16 sati, kada je kroz zgradu Distribucije u Zetskoj ulici, protrčao čovek bez garderobe, pišu Južne vesti.

Uznemirio je, dodaju, zaposlene i građane koji su se zatekli u ovom preduzeću, a nakon što ni obezbeđenje nije moglo da ga zaustavi, reagovala je policija.

Krenuo je od starog dela zgrade, preplašio čistačice koje rade u popodnevnoj smeni, zatim kada ga je obezbeđenje pojurilo, prešao je u novi deo zgrade i trčao kroz hodnike. Svi zaposleni koji su se tada našli u firmi i radili popodne su bili izbezumljeni. Ceo događaj je zaustavila policija koja je morala da reaguje, jer obezbeđenje nije moglo da ga zaustavi – rekao je Nišlija.

Iz Elektrodistribije niko ne odgovara o ovom šokantnom događaju već duže od nedelju dana.

U niškoj Policijskoj upravi su potvrdili da su tog dana imali prijavu da jedan od zaposlenih u Distribuciji “potencijalno narušava red i mir”.

Međutim, nisu mogli da kažu da li je razuzdani monter sa sebe svukao garderobu ili ne.loading...