DA PREDRAG DOBIJE ŽIVOTNU BITKU! Celog života pomaže drugima, a danas je NJEMU POTREBNA POMOĆ

Predrag Koroli
Budi human

Od svih bitki koje svakodnevno bijemo, umorimo se i zaslepimo. Bijemo se sa stresom, banalnostima svakodnevnice. Tražimo mesta za neki svoj ukradeni trenutak i to nam postaje cilj. Ali šta se dešava kada ta bitka pređe na jedan viši nivo? Kada od ishoda zavisi život?

 

Predrag Korolija, star 38 godina, bori se za život!

Otac je dva dečaka, Danila (2,5 godine ) i Aleksandra (10 meseci). Od trenutka kada je dobio drugog sina, bori se sa teškim oblikom kancera, non-hočkin limfomom.       

Prijatelji Peđu opisuju kao retko dobrog čoveka, toplog, mirnog, emotivnog, pozitivnog, čak i u ovoj najtežoj situaciji. U prilog tome ide i činjenica da je Peđa dugogodišnji vaspitač u domu za decu bez roditeljskog staranja u “Zvečanskoj“, gde je pružao pomoć, ljubav i pažnju deci kojoj je to bilo neophodno. Uz sve to, dugogodišnji je i predsednik ragbi kluba “Singidunum” koji okuplja decu ove Ustanove.

Danas je njemu potrebna pomoć.

U dosadašnjem procesu lečenja u Srbiji, primio je osam ciklusa hemoterapije, ali nažalost, zbog visoke progresije kancera, nastavak lečenja je nastavljen u specijalizovanoj klinici “Malteser“ u Flensburgu u Nemačkoj.

Zato vas molimo da na trenutak zastanete sa svojim obavezama. Da se zajedno setimo onog šta je zaista najbitnije. Da pomognemo Danilu i Aleksandru da sačuvaju oca, njegovoj supruzi da sačuva muža, roditeljima da sačuvaju sina.

Pozivamo vas i molimo da svojom podrškom Predragu pružimo šansu za ono zaista najbitnije. Šansu za život.

Upišite broj 362 i pošaljite SMS na 3030.

Takođe, Predragu možete pomoći i uplatom na tekuće račune: 

Dinarski: 160-483614-63
Devizni: 00-540-0002306.2
IBAN broj: RS35160005400002306272 , instrukcije za uplatu na devizni račun potražite na ovom linku.loading...