DAČIĆ OPET PROPEVAO: Šef diplomatije je pred ambasadorima u Jagodini izveo DUET SA SLAVNOM FOLK ZVEZDOM (VIDEO)

Nije pevao "Miljacku"!

Svečanom prijemu za kik boksere Palminih tigrova i reprezentacije Turske, ministre u Vladi Srbije, ambasadore i druge goste, posle meča koji je održan u Jagodini, prisustvovala je i Lepa Brena, koja je prethodno održala koncert u hali sportova JASSA u Jagodini u sklopu 21. međunarodnog kik boks meča povodom slave Svetog Jovana.

Prvi potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić poznat je po iskrenom i otvorenom stavu prema svima i taj njegov način vođenja diplomatije doveo je između ostalog i do toga da sve više zemalja povlači priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, što se pre njega nije dešavalo.

Dačić, pored oštrog diplomatskog stava, ume da privuče strane diplomate i veoma prijateljskim odnosom, kao što je na primer i pesma u određnim situacijama.

Tako je bilo i u Jagodini, posle kik boks meča između Palminih tigrova i Turske, kada je Dačić zajedno sa Lepom Brenom zapevao predsatvnicima diplomatskog kora, ambasadoru Narodne Republike Kine Li Mančangu, ambasadoru Turske Tanžu Bilgiču, ambasadoru Egipta Amr Fathi Mohamedu Alguvejliju, ambasadoru Palestine Mohamedu Nabhanu, ambasadoru Katara Mubaraku Fahatu Altaniju, kao i Otpravniku poslova ambasade Makedonije Vasku Grkovu, Prvom sekretaru ambasade Gvineje Musi Kamari i Drugom sekretaru ambasade Rumunije Alinu Ciocaneuu.