Danas oblačno i kišovito, temperatura do 15 stepeni

U Srbiji će sutra biti oblačno i kišovito vreme, sa temperaturom do 15 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Više padavina se očekuje na jugu i istoku. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne i krajem dana u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od tri do osam, najviša od devet do 15.

U Beogradu umereno i potpuno oblačno. Povremeno sa slabom kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, od podneva u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura oko osam, najviša oko 13.

U Srbiji narednih dana hladnije vreme. U četvrtak i petak oblačno, ponegde sa kišom, na višim planinama i sa snegom. Vetar slab i umeren severozapadni, na planinama i na istoku povremeno i jak. Za vikend ujutru slab mraz, tokom dana sunčano. Iduće nedelje toplije.

U Beogradu se narednih dana očekuje slično vreme.

Biometeorološka prognoza za sredu, 19. novembar 2014. godine:

Biometeorološke prilike će biti nepovoljne za hronične bolesnike. Oprez se savetuje osobama sa bronhijalnom astmom i cerebrovaskularnim tegobama. Kod meteoropata će najizraženiji biti problemi sa snom, bolovi u mišićima i glavobolja.