Darijan Musić, surovi ubica Vladislave Čerevenko odranije je poznat policiji kao mučitelj i ubica (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj Musić hipnotisanog pogleda sa ponosom drži izmučenu, mrtvu životinju...

Darijan Musić, svirepi ubica Vladislave Červenko, osuđen je na 40 godina robije pred Višim sudom u Novom Sadu. Kako su mediji preneli, porodica je zadovoljna što je ubica dobio najveću moguću kaznu, iako njihovu ljubimicu, manekenku ništa više ne može da vrati.

Sudija Tamara Radović rekla je da je Musić bio svestan onoga što čini, a sudnicom se, nakon izricanja presude, prolomio aplauz. Pravda je zadovoljena.

Međutim, da je Musić zaista montrum dokazuje i ova fotografija koja se pojavila na Fejsbuk stranici „LESI udruženje za zaštitu životinja i prirode BAČ”, na kojoj je vidi ponos i dika u očima Musića, koji pozira sa lešom izmučene, mrtve životinje!

– Darijan Musić, svirepi ubica Vladislave Červenko, osuđen na 40 godina robije, od ranije je bio poznat po mučenju i ubijanju životinja. Musić je Vladislavu usmrtio sa tačno 53 udarca, što rukama, pesnicama, nogama, šipkom, a najjači udarac zadao joj je u jetru, koža joj je na više mesta imala tragove opekotina od cigarete. A VI I SLEDEĆI PUT ĆUTITE I NE PRIJAVLJUJTE I NE REAGUJTE KAD VIDITE OBEŠENOG PSA! Onaj ko to može da uradi životinji, u svako doba je spreman isto da uradi i drugom čoveku – piše iznad slike postavljene na zidu pomenute grupe.

Prema pisanju ljudi na društvenim mrežama, Darijan je mučio i ubijao životinje, slikao se u tim jezivim trenucima koji bi svakom normalnom čoveku bili nezamislivi, slike postavljao javno i hvalio se time.

Takođe, da je neko reagovao kada je ova slika postavljena, i hteo da ga osudi po članu 269 Krivičnog zakonika Republike Srbije, po kome bi ubica mogao da dobije i tri godine zatvora, možda bi Vladislava i danas bila živa. Najveći problem je što u Srbiji ovakve stvari prolaze nekažnjeno i neprimećeno i što se država bespotrebno bavi nekim mnogo manje opasnim stvarima.