DOBITNICI 4. KOLA NAGRADNE IGRE “UZMI RAČUN I POBEDI”: Stan u “Beogradu na vodi” otišao u Blace

Uzmi račun i pobedi
Rts printscreen

U četvrtom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeni su dobitnici dva stana u Beogradu. To su Vladimir Vidosavljević iz Beograda i Vesna Burgić iz Blaca. U direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a izvučeni su i dobitnici 14 automobila "fijat 500L" kao i dobitnici sedam putovanja. Ostali dobitnici izvučeni su uz lajv strim na portalu RTS-a, a izvučeno je ukupno 208 nagrada.

 

Dobitnik stana u naselju “Stepa Stepanović” je Vladimir Vidosavljević iz Beograda, a stan u naselju “Beograd na vodi” dobila je Vesna Burgić iz Blaca!

Novi dobitnici automobila “fijat 500L”: Kazmer Eter iz Bačke Topole, Zorka Teofilović iz Čačka, Zoran Milićević iz Kraljeva, Biljana Simendić iz Pačira, SlavicaPetković iz Novih Banovaca, Desa Samardžić iz Ruđinaca i Dragan Paunović iz Nove Varoši.

U Grčku putuju Dušan Trkulja iz Beograda, Miloš Kojanić iz Lapova, AleksandarStevanović iz Jagodine i Milovan Krivokapić sa Novog Beograda. Dobitnici putovanja u Pariz su Ana Radivojević iz Rakovice i Predrag Đorđević iz Rekovca, a putovanja u Njujork Zlatica Milić iz Niša.

Prvih sedam dobitnika automobila “fijat 500L”: Ivan Živić iz Pirota, Bojana Cvitkovac iz Beograda, Manojlo Đukić iz Leštana, Biljana Glišić iz Beograda, VioletaMarčetić iz Bačke Topole, Sima Đurković sa Karaburme, Sanja Mijailović iz Kragujevca.

Za izvlačenje koverata bili su zaduženi sportisti Dejan Tomašević i Davor Štefanek i glumci iz spotova “Uzmi račun i pobedi” Vanja Nedeljković i Milan Pajić.

Regularnost postupka nadzirala je petočlana komisija, u kojoj su se nalazili predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije “Masterkard”.

Imena svih dobitnika u roku od tri dana biće objavljena na portalu RTS-a, u dnevnom listu Politika, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri.