GDE MI ŽIVIMO? Beograđanka otvorila komplet prve pomoći – ZGROZIĆETE SE kad vidite šta je unutra

prva pomoć
facebook

Ne daj bože da vam zatreba zavoj ili flaster iz kompleta prve pomoći, jer ćete u njemu, kao i jedna Beograđanka, da pronađete ono čemu tamo mesto i te kako nije.

 

Zakon o bezbednosti saobraćaja nalaže da se u svakom vozilu nalazi pakovanje prve pomoći. Ali, ono što je jedna Beograđanka pronašla u svom pakovanju je stvarno neverovatno.

Naime, suprug ove Beograđanke se posekao na poslu, pa je morao da iskoristi prvu pomoć. Srećom, posekotina nije bila ozbiljna, pošto bi u suprotnom iskrvario dok bi u moru sunđera i bespotrebnog papira u svom kompletu tragao za sterilnom gazom.

Ona je objavila ovaj video na svom Fejsbuk nalogu, a u roku od nekoliko dana je imao na hiljade šerova, lajkova i komentara.

Podsećamo da svaki komplet za prvu pomoć mora da ima specifikaciju sadržaja i uputstvo za pružanje prve pomoći izdato od strane Crvenog krsta. Kompleti prve pomoći se na tržištu Srbije mogu kupiti u svim objektima AMSS-a, na benzinskim pumpama, u hipermarketima, na kioscima, u drogerijama, u auto-salonima, u apotekama…loading...