GLAVNA NAGRADA JE STAN: Evo kada će biti PRVO IZVLAČENJE nagradne igre “UZMI RAČUN I POBEDI”

Račun
Dnevno.rs

Prvo izvlačenje nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi 2018" je u subotu 3. marta u direktnom prenosu na Prvom programu Radio-televizije Srbije u 17.30, najavljeno je danas iz Vlade Srbije.

 

Nagrade su dvosobni stan, površine 52,53 kvadrata u naselju Braća Jerković – “Padina”, 12 automobila marke “fijat 500L” i 20 robnih vaučera.

Sve koverte sa fiskalnim računima ili potvdama o plaćanjima platnim karticama (slipovima) koje pristignu na šaltere Pošte Srbije do kraja radnog vremena u petak, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 2. marta, učestvuju u prvom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili stignu posle 2. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima nagrada.

Istaknuto je da će sve koverte iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje biti prenete uz obezbedjenje policije.

Slanje koverata za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi 2018“, koju organizuje Vlada Srbije u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Savezom za fer konkurenciju, počelo je 1. februara.

U prvom krugu koji traje od 3. do 31. mrata biće četiri izvlačenja nagrada – 3, 10, 17. i 24. marta.

Pravo učešća u nagradnoj igri “Uzmi računi pobedi” imaju punoletni građani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji. Oni treba da pošalju 10 računa ili slipova otkucanih od 1. januara ove godine u iznosu od najmanje 100 dinara.

Slipovi i računi se šalju odvojeno, a ove godine kovertu gradjani slobodno biraju, ali mogu da koriste i onu koja je prošle godine namenski bila uradjena za tu igru.

Koverte se šalju neadresirane sa napomenom “Uzmi račun i pobedi 2018”, a poštarina je besplatna.

Kao i prošle, i ove godine biće organizovano i takmičenje opština i gradova u prikupljanju najvećeg broja računa.

U nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi“, koju organizuje Vlada Srbije u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i kompanijama okupljenim u Savez za fer konkurenciju, prošle godine učestvovalo je 40 odsto gradjana Srbije koji su poslali više od 85 miliona računa.