Goran Knežević: Bojan Pajtić mora da ode

Pokrajinska vlast izgubila je svaki legitimitet, a izgleda i svaki osećaj za realnost jer svojim potezima otežava iovako težak ekonomski položaj građana Vojvodine. Vreme je za promene i Pajtićeva vlast mora da ode i prepusti vođenje javnih poslova mnogo odgovornijima od sebe, naveo je Knežević.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Goran Knežević izjavio je da je i u Vojvodini vreme za promene i da vlast Bojana Pajtića mora da ode, pre svega zbog rezultata u ekonomiji, koja je kako je ocenio u pokrajini „srozana” i istakao da je od lokomotive razvoja Srbije, Vojvodina postala njen poslednji vagon.

U pokrajini je, kako je rekao, najveća nezaposlenost, plate su niže od republičkog proseka, gotovo polovina lokalnih samouprava se svrstava u nerazvijene ili delimično razvijene. I to s resursima koje Vojvodina ima, sve to „jeste katastrofa”.

– Pokrajinska vlast izgubila svaki je legitimitet, a, izgleda, i svaki osećaj za realnost jer svojim potezima otežava iovako težak ekonomski položaj građana Vojvodine. Vreme je za promene i Pajtićeva vlast mora da ode i prepusti vođenje javnih poslova mnogo odgovornijima od sebe – ocenio je Knežević.