I Brankica Stanković odlazi sa nove B92: Ko je sledeći?

Zajedno sa televizijom B92, koja od 1. januara 2015. godine menja ime u OTP odlaze i mnoga lica koja su na neki način obeležila postojanje ove kuće.

B92 je prvo izgubio radio voditelje Dareta i Mareta. Nakon njih, pre samo nekoliko nedelja, ukinut je kultni „Utisak nedelje” Olje Bećković.

Mnogi se pitaju šta će biti sa ostalim voditeljima i novinarima koji su godinama vodili emisije koje su bile glavno obeležje televizije B92.

Nakon Olje, još jedna emisija odlazi sa B92, jer se „ne uklapa u koncepciju”.

– Za „Insajder” kod nas koncepcijski naprosto neće biti mesta, i njoj ćemo predložiti sporazumni prekid ugovora koji sada ima sa B92 – kaže za Informer jedan od direktora Antene, grčke kompanije koja je vlasnik B92 i Prve.

On je naglasio da to nema nikakve veze sa politikom i da je njihova ideja da se ostvari veći profit uvođenjem više zabavnig sadržaja.

Brankica Stanković, sa druge strane, kaže da joj „ne pada na pamet da ostane na takvoj B92”.

– Nisam u zemlji i nisam upoznata sa svim što se dešava. Nije pitanje da li ima mesta za „Insajder”na novom B92. Već sam rekla da mi ne vidimo budućnost emisije na zabavnoj televiziji i da mi nećemo da se emitujemo na takvom kanalu – rekla je Brankica Stanković za „Informer”.

 

 

 loading...