I DALJE TEMPERATURE IZNAD PROSEKA: Danas pretežno sunčano, do 12 stepeni

U Srbiji danas mestimično slab mraz i magla po kotlinama i dolinama, a tokom dana pretežno sunčano i toplije.

Jutarnja temperatura od minus pet do tri stepena, a najviša dnevna od šest do 12 stepeni. Duvaće slab i umeren jugozapadni vetar.

U Beogradu pretežno sunčano, s jutarnjom temperaturom oko tri stepena, na širem području grada oko nula stepeni, i najvišom dnevnom oko 12. Vetar će biti slab i umeren, jugozapadni.

U Srbiji će do petka ujutro ponegde biti slab mraz i magla, danju pretežno sunčano i relativno toplo, a po kotlinama magla će se zadržavati tokom pre podneva.

U petak se očekuje pretežno oblačno i hladnije vreme, mestimično s kišom, u planinskim predelima susnežicom i snegom. Do kraja seedmice biće hladno i uglavnom suvo vreme.

U Beogradu će do petka biti pretežno sunčano i relativno toplo vreme. Za petak meteorolozi predviđaju pretežno oblačno i hladnije vreme, povremeno s kišom, a zatim tokom vikenda suvo i hladno.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 22. decembar

Usled očekivanih biometeoroloških prilika izvestan oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima, naročito u prepodnevnim satima. Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom, razdražljivost i glavobolja.