Izjava gradonačelnika Niša POTPUNI HIT: OVO je njegov odgovor na pitanje kada je diplomirao

Darko Bulatović
Printscreen/Youtube

U biografiji novoizabranog gradonačelnika Niša Darka Bulatovića piše da je diplomirao na Pravnom fakultetu, ali ne i koje godine. On je odbio da novinarima to otkrije, da ne bi "uprljao" dan kada je izabran za gradonačelnika.

 

Ako se izuzme “16. novembar 1967. godine” kao podatak o datumu rođenja, građani, pa ni odbornici koji su danas glasali za novu gradsku vlast, i dalje ne znaju nijedan datum u vezi sa akademskim životom novog niškog gradonačelnika.

“Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu i stekao zvanje diplomiranog pravnika” – kratko piše u biografiji dostavljenoj odbornicima.

I pored insistiranja novinara da čuju odgovor na pitanje kada je Darko Bulatović diplomirao, građani će, kako je sam obećao, to saznati danas. On juče nije želeo da govori o tome.

Ne bih želeo danas da ovo što bi trebalo da predstavlja ponos za grad, bude na bilo koji način uprljano nekim stvarima koje su, po mom sudu, beznačajne, iako je to značajno, ali su istinite – rekao je Bulatović.

Kada je i zbog čega penzionisan?
Najveći deo biografije Darka Bulatovića koja je predstavljena odbornicima Skupštine Grada, posvećen je njegovoj karijeri u vojsci.

Tu piše da je tokom svoje “bogate profesionalne karijere” prošao razne pozicije – od komandira grupe, odeljenja, voda i čete specijalnih jedinica JNA, do upravnika Vojno istražnog zatvora 3. armije Vojske Jugoslavije i V. D. upravnika Centralnog vojnog zatvora Vojske Srbije, a da je penzionisan kao kapetan prve klase.

Ipak, nedostaje informacija o datumu, ali i razlogu penzionisanja.loading...