Kolovozi mokri, moguća poledica

Saobraćaj na putevima u Srbiji odvija se po mokrim kolovozima zbog slabe kiše a u nekim deonicima je moguća poledica zbog niske temperature, saopštio je jutros Auto-moto savez.

Zimska oprema je obavezna u višim planinskim predelima gde može doći do snežnih padavina.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta. Na državnom putu I/A reda br 1. zbog radova na interventnoj popravci kolovoza na deonici od Aleksinačkih rudnika do Ražnja u dužini od 600 m došlo do zatvaranja smera na auto putu NI-BG i preusmeravanja
saobraćaja na suprotnu stranu autoputa Beograd-Niš, kojom će se saobraćaj obavljati dvosmerno. Predviđeno je da radovi traju do subote, 22. novembra a do tada će brzina na ovom delu auto puta biti ograničena.

Na autoputu je, takođe zbog radova, zatvorena naplatna stanica „Smederevo”, umesto koje se mogu koristiti naplatne stanice „Kolari” i „Požarevac”.

Zbog radova na autoputu, saobraćaj je na paralelni put preusmeren kod Grdelice, zatim na deonici Vladičin Han-Vranje, između mesta Gramađe i Prevalca, kao i između Vladičinog Hana i Vranja, i na delu od Bresnice do Suvog Dola.loading...