Kolovozi suvi, dobra vidljivost

Saobraćaj se u većem delu Srbije odvija po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Očekuje se da će poslednjeg dana vikenda, saobraćaj biti većeg intenziteta tokom večeri, posebno na prilazima većim gradskim naseljima. Putničkih vozila na ulazu i pri izlazu iz Srbije čekaju do 30 minuta.

Od danas, 19. do 23. oktobra u vremenskom periodu od 07.00 do 17.00 časova, izvodće se radovi na redovnom održavanju dela državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), od petlje Vrčin do petlje Mali Požarevac, u smeru Beograd-Niš. Radovi će se levoj i srednjoj kolovoznoj traci, dok će se saobraćaj odvijati u krajnjoj desnoj (zaustavnoj) traci. Zbog izvođenja radova na nadvožnjaku na državnom putu I A reda broj 1, zona petlje „Smederevo”, zatvorene su izlazne saobraćajnice ka Smederevu sa autoputa iz smera Beograd-Niš i ulivne saobraćajnice na auto-put iz smera Smedereva ka Nišu. Predvođeni da radovi traju do
1. novembra.

Na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75) kroz Beograd, od mosta Gazela do naplatne rampe Bubanj Potok, u oba smera auto-puta (Beograd-Niš i Niš-Beograd) radiće se do 29. oktobra. U pojedinim fazama radova može doć do potpunog zatvaranja pojedinih
saobraćajnih traka.

Zbog zavržnih radova na saniranju mosta Beška preko Dunava na državnom putu I/A reda, Novi Sad-Beograd od 13. jula zatvoren je za saobraćaj. Iz pravca Novog Sada saobraćaj se preusmerava na novi most Beška. U okviru II faze izgradnje Obilaznice oko Beograda petlja Batajnica, zbog izvođenja radova na uklanjanju nadvožnjaka „Batajnica” i izgradnje pristupnih saobraćajnica od 3. marta potpuno je obustavljen saobraćaj na pravcu Beograd- Novi Sad u oba smera u zoni nadvožnjaka „Batajnica”.

 loading...