Lekari: Milan Beko je medicinski fenomen!

'On je čist medicinski fenomen. Izuzetno je jak i oporavlja se u rekordnom roku' rekao je jedan od lekara.

Biznismen Milan Beko, koji je prošlog petka upucan ispred svoje kuće, mogao bi već sutra da bude pušten na kućno lečenje. Lekari koji brinu o Bekovom zdravstvenom stanju zadovoljni su tempom njegovog oporavka:

– On je čist medicinski fenomen. Izuzetno je jak i oporavlja se u rekordnom roku – rekao je jedan od lekara za Informer.

Ukoliko ne dođe do iznenadnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja ili nekakvih komplikacija, Beko bi samo sedam dana posle pokušaja atentata mogao da ode kući:

– Kada izađe i potpuno se oporavi, policija će tek uzeti opširan iskaz od njega, jer je od suštinske važnosti da on otkrije na koga sve sumnja da bi možda mogao imati motiv da ga ubije. Beko do sada nije bio preterano raspoložen za saradnju, davao je samo šture odgovore – kaže sagovornik ovog lista.

Policija, inače, trenutno bazira potragu za napadačem na uparivanju DNK tragova. Naime, biološki tragovi nađeni na mestu zločina upoređuju se sa DNK profilima nekolicine osumnjičenih, od koji su neki već saslušani na detektoru laži.