Magla i ovog jutra pravi probleme na putevima

Saobraćaj na putevima u Srbiji je uobičajen, ponegde uz jutarnju maglu, a Auto-moto savez (A M S S) je saopštio da putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 30 minuta.

Vozila na auto-putu E-75 zbog radova idu dvosmerno na Beogradskoj obilaznici kod Batajnice, zatim kod gradilišta mosta preko Dunava Zemun-Borča u Beogradu, potom i na deonicama od Aleksinačkih rudnika do Ražnja i od Batočine do Jagodine – kod mosta preko reke Belice, kao i na delu deonice Niš-Leskovac.

Na auto-putu je, takođe zbog radova, zatvorena naplatna stanica “Smederevo”, umesto koje se mogu koristiti naplatne stanice “Kolari” i “Požarevac”.

Zbog radova na auto-putu, saobraćaj je na paralelni put preusmeren kod Grdelice, zatim na deonici Vladičin Han-Vranje, između mesta Gramađe i Prevalca, kao i između Vladičinog Hana i Vranja, i na delu od Bresnice do Suvog Dola.

I večeras će, zbog radova, Pančevački most, biti zatvoren za saobraćaj od ponoći do 02.00 sata i od 03.00 do 05.00 sati. U to vreme mostom će moći da prođu samo vatrogasna vozila i kola hitne pomoći, a druga vozila samo ako im to odobri MUP Srbije.loading...