Malom Vladi iz Pančeva potrebna je naša pomoć da bi imao normalno detinjstvo

Vladimir Đorđević je sedmogodišnjak iz Pančeva kome je neophodna operacija mozga u Moskvi da bi ozdravio. Mali Vlada ima cistu u mozgu, asimetriju temporalnih rogova kao i asimetriju hipokampusa Pored toga, ima problema sa krvnim sudovima vrata , tumor u desnom bubregu , kao i deformaciju žučne kese.

Vladini problem počeli su pre tri godine, on je iznenada oboleo od kompleksne epilepsije, kada mu je i ustanovljena cista na mozgu.

Vladu su u Srbiji lečili od kompleksne epilepsije, i davali mu pogrešnu terapiju. Od te terapije mu nije bilo bolje. Terapiju su mu odmah promenili u bolnici u Moskvi, kada je utvrđeno da mu je potrebna operacija ciste koja se nalazi na dasnoj strani mozga i ustanovljena asimetrija na mozgu. Tada mu je otkriven i magigni tumor na bubregu.

– Vlada je operisao maligni tumor na bubregu na dečijoj klinici u Tiršovoj. Tu operaciju smo morali da radimo u Srbiji jer nismo imali sredstava, I bilo je hitno – rekao je za portal Dnevno.rs Siniša Đorđević, Vladin otac.

Da ne bi dišlo do daljih komplikacija, lekari su Vladinim roditeljima rekli da mu je potrebna operacija u Moskvi, koja iznosi 40 hiljada evra. Oni su, od lekarske komisije u Srbiji dobili potvrdu da njihov sin mora da se leči u inostranstvu.

Vlada je na „na poklon” dobio i jedan bilbord u Beogradu

Dečaku je, pored toga, na klinici Acibadem u Istambulu utvrđeno da pre operacije u Moskvi, mora da operiše srce u Istambulu. Njemu je u februaru ove godine uspešno urađena intervencija u Istambulu.

Međutim, njemu i njegovoj porodici i dalje treba 40 hiljada evra kako bi se nastavilo lečenje. Siniša I njegova supruga Stanka imaju još dvoje dece, koja idu u osnovnu školu. I pored toga što su podigli kredit, ne mogu da priušte svom sinu ovu operaciju, pa su prinuđeni da pomoć potraže od svih ljudi dobre volje.

Pomozite malom Vladi:

– Možete poslati SMS poruku na 7427, što omogućavaju sve tri mobilne mreže u Srbiji. Cena poruke je 100 dinara.

– Ili možete uplatiti novac iz Srbije ili inostranstva na neki od sledećih računa: