Mića Jovanović se priseća svog mukotrpnog rada na doktorata: Sati i sati u biblioteci, hiljade i hiljade pročitanih strana VIDEO

Odlazeći rektor univerziteta Megatrend Mića Jovanović, koji je zbog optužbi da je lažirao londonski doktorat podneo ostavku na ovu funkciju, opisao je jednom prilikom svoje navodne doktorske studije u Londonu.

Gostujući u emisiji televizije “Metropolis” Jovanović se prisetio vremena koje je, prema svojim tvrdnjama, proveo radeći doktorsku disertaciju.

Hiljade i hiljade sklekova…

Jovanović je u pomenutom intervjuu do detalja opisao svoj “mukotrpni rad” koji je podrazumevao “na desetine sati dnevno u biblioteci, hiljade i hiljade pročitanih strana, desetine hiljada informacija”.

Jovanović je zbog optužbi da je lažirao doktorat Londonskog univerziteta podneo ostavku na mesto rektora Megatrenda, a u Beograd je sinoć doputovao iz Londona sa, kako tvrdi, dokazima da je doktorirao.

Osim navodnog londonskog, Jovanović ima i nesporan doktorat iz Maribora, pa mu, bez obzira na ishod afere, ostaje zvanje doktora nauka.

Video pogledajte OVDE.