MISTERIJA “LOTO SEDMICE”: Ceo Paraćin traži srećnog dobitnika, ali niko zapravo ne za KO JE ON

Loto tiket
Pixabay.com

Paraćince zanima ko je loto dobitnik "težak" 1,85 miliona evra, a mnogo je i onih koji bi ga i posavetovali kako da potroši toliki novac. Većina ipak misli da se nikada neće pojaviti u javnosti.

 

Već drugi dan Paraćinci navodno imaju pouzdane informacije ko je srećni dobitnik. Priča se da je radnik “Telekoma”, neka baka, mladić, radnik na pumpi, izbeglica koji živi sam kao podstanar.

 

– Važno je da je iz Paraćina, iz ovog kraja – kaže jedan Paraćinac.

– Ja mislim da taj sam neće smeti da kaže šta je dobio, jer u današnje vreme čovek ni u šta više nije siguran – navodi njegov sugrađanin.

Paraćinci već imaju bezbroj ideja kako da dobitnik potroši novac. Spominju nekretnine, jahte, putovanja, egzotične plaže.

– Ja bih potrošio tako što bih pomagao siromašnima, jer bi imalo i za njih i za mene – kaže jedan Paraćinac.

Njegov sugrađanin ističe da je lako potrošiti novac, a da bi on kupio sinu stan u Beogradu i automobil.

– Imam trojku sada, 60 dinara, ne znam gde ću da ih potrošim. A kuću sam prodao, da zapamtite, da se kockam sa državom – naglašava Paraćinac.

Radnice “Lutrije Srbije” u centru Paraćina ponosno su ukrasile izlog obaveštenjima. Srećni dobitnik je odigrao tri kombinacije, “loto plus” i “džoker” i sve to platio samo 230 dinara.

– Meni je drago, stvarno sam srećna što sam, eto, imala priliku da nekog usrećim – naglašava Jasmina Milanović, radnica “Lutrije Srbije”.

Svi priželjkuju da je novi loto milioner neko skroman. Premije u Paraćinu nije bilo bar 20 godina.