Misteriozna vlakna padaju sa neba u Srbiji: Ne dirajte ih, mogu vam uništiti kožu! (FOTO)

U poslednjih nekoliko meseci, pored otrovnih zaprašivanja i neobičnih tragova na nebu, u lozničkom kraju građani su primetili još jednu njima nepoznatu pojavu. Postavlja se pitanje kakva su to čudna vlakna koja padaju sa neba, slična paučini!

Sagovornik navodi da se vlakna već izvesno vreme pojavljuju u Loznici i širem prostoru i to uglavnom tokom lepog vremena.

– Ja i prijatelj smo mislili da je u pitanju paukova mreža, međutim ne postoji pauk koji plete mrežu ove gustine i dužine, bar ne u Srbiji. U pitanju su vlakna duga i po nekoliko metara – govori A.P. za portal Vaseljenska.com.

Sagovornik navodi da je niti odneo na analizu ali da su im javili da su vlakna izgubljena, tada je sve postalo još sumnjivije.

– Pokušali smo da odnesemo vlakna na analizu, međutim tamo su izgubljena pa nismo ništa saznali. Da napomenem samo da vlakna na fotografijama predstavljaju krupnije „komade”. Većina je tanja od milimetra i veoma ih je teško fotografisati. Inače vlakana ima svuda, po usevima, dečijim igralištima, po čitavom gradu i šire. Sasvim je izvesno da manje komade i udišemo – govori uplašen čovek.

Evo šta o belim vlaknima kaže Nikola Aleksić, direktor Ekološkog pokreta Novi Sad koji već godinama unazad upozorava stanovništvo da ove i slične pojave nisu ni malo bezazlene.

– Te paučinaste niti su veštačke tvorevine sastavljene na bazi fiberglasa nanotehnologijom i nikako se ne bi smele dodirivati golim rukama, čak i ako padnu na odeću. Čestice tih niti se mogu uneti u organizam udisanjem, preko vode i hrane, preko kože otvorenih delova tela, a kada se unesu u telo, one se međusobno spajaju koristeći bioelektricitet živog organizma praveći niti na granici veštačkog života koje mogu osvojiti ceo organizam, ući u CNS menjajući svest čoveka ili izlaziti kroz kožu stvarajući masivne rane (lezije) zbog kojih osoba pogođena time izgleda kao da je prekrivena ribljom krljušti. Zbog izgleda kože medicina je to nazvala ribljom kožom (dermatitis ichtiosa) ne objašnjavajući uzrok toj pojavi, ili po autoru koji je prvi opisao prvi opisao tu bolest i objasnio nastanak, Morgelons-ova bolest – govori Aleksić.

Prema Nikolinim rečima ta bolest, odnosno pojava se već pojavila u Srbiji (Kragujevac, Novi Sad).

– Ta bolest je već evidentirana kod nas, ali je zvanična medicina dobila nalog da te pacijente tretira kao psihičke bolesnike i da im prepisuje odgovarajuće lekove za takvu dijagnozu, jer počinje sa nesnosnim potkožnim svrabom. Pored toga, te paučinaste niti služe i kao nosači jaja mekušaca, insekata i biljaka (ambrozija) nesvojstvenim lokaciji nad kojom se izbacuju. Tako su se u Srbiji pojavili novi puževi golaći (žuti i crni) koji preko noći obrste plastenike povrtara, novi insekti, neke nove ,,bubamare,, žućkaste boje i sa više crnih tačaka koje se hrane našom, pravom, autohtonom, korisnom bubamarom, umesto biljnim vašima kao naše – priča Nikola Aleksić za „Vaseljenska.com”

Aleksić dodaje da je na snazi genocid protiv čovečanstva i očigledan atak na našu poljoprivredu, i da koliko god pokušavali da sakriju od naroda svoje planove, nešto ovako očigledno se ne može sakriti. Slučajevi belih vlakana nedavno su se pojavili u Francuskoj i drugim evropskim zemalja, i širom SAD, gde je stanovništvo masovno počelo oboljevati od misterioznih bolesti i narod se svesno pobunio.

Fotografije možete pogledati OVDE.loading...