Mladost-ludost: Nenad Čanak se drogirao u mladosti!

Političar je preksinoć u Domu omladine, na večeri posvećenoj frontmenu grupe EKV, priznao da je u mladosti s njim pušio travu

Nenad Čanak, lider LSV, priznao je da se u mladosti drogirao.
Za razliku od predsednika SAD Baraka Obame, koji je u intervjuu za Njujorker otkrio da je probao marihuanu, Čanak je otvorio dušu pred dupke punom salom Doma omladine, na večeri posvećenoj Milanu Mladenoviću, frontmenu grupe EKV. Čanak je izašao na binu i pred oko 500 ljudi rekao da je u mladosti, zajedno s Mladenovićem, pušio travu.

-– Pušili smo zajedno džokavac –  prosuo je Čanak i tako sve prisutne ostavio u čudu svojom iskrenošću.

–  Bio sam sa svojim bendom u Beogradu, vraćali smo se za Novi Sad, i povezli smo Milana Mladenovića, a onda smo lepo zapalili džokavac. Sve sam ih odveo kod mene i celo veče polivao močom –  pojasnio je situaciju Čanak.

I dok je prvi čovek ligaša, inače poznat po oštrom umu i britkom jeziku, bez ustručavanja rekao da je konzumirao travu, ostali političari, na pitanje da li su nekad probali marihuanu, pogađate, odgovorili su da nisu!

Zapravo, tek su predsednik vojvođanske vlade i lider DS Bojan Pajtić, bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac i ministar energetike Aleksandar Antić odgovorili na SMS s pomenutim pitanjem, dok su poruku potpuno ignorisali Boris Tadić, bivši šef države, Čedomir Jovanović, lider LDP, Dušan Bajatović, direktor „Srbijagasa”, kao i Siniša Mali, gradonačelnik Beograda!

U Ligi socijaldemokrata Vojvodine nisu želelida komentarišu kurirova saznanja.