“MOŽDA SMO NA MALENOM TRAGU NEČEG OZBILJNOG”: Srbija PRVI PUT ima operativna saznanja o ubistvu Olivera Ivanovića!

Vučić je uveren da će ubice biti pronađene!

Oliver Ivanović
Beta/SASA DJORDJEVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da državni organi Srbije po prvi put imaju odredjena operativna saznanja o ubistvu lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Možda smo na malenom tragu nečeg ozbiljnog, prvi put imamo neka operativna saznanja iako nam nije omogućeno da vodimo istragu na bilo koji način. Do sada smo dobili preko 50 tragova koji nemaju logike i smisla, ovo je prvi put da ima neke logike i smisla, a da li je to tačno, proverićemo – kazao je Vučić novinarima posle obilaska radova na rekonstrukciji beogradskog Urgentnog centra.

On je kazao da je uveren da će izvršioci tog zločina biti pronadjeni, iako do toga, kako je rekao, nekada prodju meseci pa i godine.

Komentarišući navode kosovskih medija da su osobe koje su nedavno uhapšene na toj teritoriji zbog sumnje da su plaćene ubice, povezane sa Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA), Vučić je rekao da je Srbija raspisala poternicu za nekim od tih osoba zbog izvršenja najtežih krivičnih dela.

Neke smo ranije hapsili, a jedno od tih lica tražimo zbog ubistva – kazao je Vučić navodeći da nije reč o ubistvu Olivera Ivanovića.