NAPADNUT NOVINAR KOJI JE U JUNU BIO OTET: Policija uhapsila osumnjičenog, STEFAN CVETKOVIĆ danas drži konferenciju za novinare (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Novinar Stefan Cvetković napadnut je juče oko 21.30 u centru Bele Crkve.

Beta

Cvetković je rekao agenciji Beta da je sedeo sa prijateljima u kafiću u Beloj Crkvi, kada mu je prišla nepoznata osoba i metalnim predmetom udarila ga po glavi.

On je kazao da je potom pokušao da pobegne sa mesta dogadjaja, ali da je napadač pokušao da ga pregazi automobilom.

Agenciji Beta rečeno je u Tužilaštvu u Beloj Crkvi da policija proverava prijavu sa dežurnim tužiocem i prikuplja dokaze o tom dogadjaju.

Na fotografiji koju je Cvetković objavio na svojoj Fejsbuk stranici vidi se da je iznad levog oka zadobio posekotinu, koja krvari.

Cvetković je kazao da se trenutno nalazi u Rumuniji, u koju se, kako je naveo, sklonio zbog svoje bezbednosti.

On je tvrdi da mu je pre dva dana povučeno policijsko obezbedjenje uz obrazloženje da je napravljena bezbednosna procena i da mu bezbednost nije ugrožena.

O pojedinostima večerašnjeg napada, kako je rekao, detaljno će govoriti na konferenciji za novinare u sredu u 11.55 u Beloj Crkvi.

Policija uhapsila osumnjičenog

Policija u Beloj Crkvi uhapsila je S.Z. (1979) zbog sumnje da je ispred kafića u Beloj Crkvi udario novinara Stefana Cvetkovića, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu protiv S.Z. biće podneta krivična prijava kojom se tereti za nanošenje lake povrede.

Osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 časova i on će u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužilaštvu.