Ministar za rad i socijalnu politiku sa platom od 100.000 dinara za samo jedno 'armanijevo' odelo izdvaja najmanje 1.000 evra.

Vladine mere štednje i sudbina stotina hiljada siromašnih građana za koje je odgovoran, po svemu sudeći, ne utiču na raskošni stil Aleksandra Vulina.

Poznat po redovnom korišćenju velnes programa u preskupom hotelu ”Hajat”, Vulin ne žali ni na garderobi.

Kreatori i stilisti procenjuju da bi Vulinov modni komplet – odelo, košulja, kravata, cipele mogle da koštaju 4.000 evra, pa i više.

Vulin za jedno pojavljivanje u ”Armaniju”, koji je izglda njegova omiljena modna marka, izdvoji para koliko prosečan Srbin zaradi za godinu dana.

– Po kroju i bojama može da se zaključi da Aleksandar Vulin često nosi Armanijeva odela, i to ona koja pripadaju klasičnoj liniji ove modne kuće – kaže za Blic Vasilije Kovačev, modni dizajner.

Predznak ”Armani” ipak nije dovoljan za pozitivan politički imidž.

– Generalno, u Vulinovim kombinacijama nema grešaka. Ali, u njegovom slučaju je više prisutanstil nekoga ko ima rođake na Siciliji, a ne savremenog evropskog političara – ocenjuje dizajner.

Analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da političari treba da budu adekvatno obučeni, da poštuju određeni dres kod, da nose kvalitetne satove i cipele, ali i da ne treba da se razmeću.loading...