Nebojša Stefanović PONOVO obmanjuje ljude: Šta se ZAISTA dogodilo u automobilu smrti? (FOTO)

Ministar unustrašnjih poslova Nebojša Stefanović ponovo je dozvolio da nedoumice u vezi sa nekom nesrećom javnosti ostanu nerazrešene, a usput je svojim izjavama dao materijala skepticima da posumnjaju u istinitost njegovih navoda.

Tragedija koja je potresla Srbiju, a u kojoj se “BMW smrti” sa šestoro mladih ljudi survao u Dunav kod Ade Huje, prilikom koje je troje preživelo a troje tragično nastradalo, ostavila je za sobom mnoga pitanja na koja nema odgovora.

Ministar unustrašnjih poslova Nebojša Stefanović ponovo je dozvolio da nedoumice u vezi sa nekom nesrećom javnosti ostanu nerazrešene, a usput je svojim izjavama dao materijala skepticima da posumnjaju u istinitost njegovih navoda.

Podsetimo, policija je telo jednog od nastradalih, Miloša Jankovića, pronašla u gepeku.

Na stranu pitanje koje se samo po sebi nametnulo, zašto bi odrasla osoba svojevoljno poželela da se vozi u gepeku, ministar Stefanović je svojom izjavom dodatno podgrejao teorije zavere:

– Meni je interesantno ko je zatvorio taj gepek? Ko ga je stavio u taj gepek i spustio rukom poklopac – rekao je ministar novinarima ispred Palate Srbija.

On je ocenio i da je “strašno” to što se mladić vozio u gepeku i rekao da ne zna da li je do sada zabeležen takav slučaj.

Zaista, ako se odbaci teorija da je nesrećni Miloš svojevoljno ušao u gepek, veoma je interesantno pitanje ko je smestio nesrećnog dečka tamo?

Ako se uzme u obzir izveštaj policije po kome na mestu nesreće nisu pronađeni tragovi kočenja, cela stvar postaje još sumnjivija.

Da li kočenja nije bilo zato što je vozač želeo da malo “protrese” Miloša, iz samo njemu poznatih razloga?

Ova teorija ima smisla ako se uzme u obzir vest da vozač BMW-a, Dušan Jovanović (19) ima čak krivičnih 27 prijava!

Iako ima samo 19 godina, prvi prekršaj je, pokazuje evidencija MUP-a napravio 2010. Tada je, sa 15 godina kažnjen zbog vožnje motora bez zaštitne kacige.

Ovaj mladić, prema pisanju tabloida, živi u “jednom elitnom naselju”, a BMW je od roditelja dobio i pre nego što je položio vozački ispit.

Da li je moguće da je nesrećni Miloš “morao” da ide u prtljažnik jer u automobilu nije bilo mesta, naročito kada se uzme u obzir da je zadnje sedište malog “kantrimena” moglo da primi četvoro ljudi?loading...