NEMA VREMENA ZA GUBLJENJE: Malom Nemanji je hitno potrebna naša pomoć!

Nemanja Damčević
Facebook/Sandra Damcevic

Sedmogodišnjem Nemanji Damčeviću je nedavno operisan maligni tumor na mozgu, koji zahteva hitno dalje lečenje u bolnici u Parizu.

 

Krajem maja sedmogodišnjem Nemanji Damčeviću je, nakon naizgled bezazlenog odlaska kod oftalmologa, zatim neurologa i urađene MR, otkriven maligni tumor na mozgu.

Početkom juna Nemanja je operisan na Klinici za neurohirurgiju KCS, a HP nalazom malignitet je potvrđen. Prema mišljenju lekara zračenje i hemoterapija su hitni.
Najbolja iskustva i rezultate u lečenju ove vrste tumora ima bolnica Gustav Roussy u Parizu – rekla je Sandra Damčević, Nemanjina majka.

Od saznanja da nam je Neca oboleo od ove opake bolesti, živimo neočekivani i neželjeni, paralelni život, u kojem ima prostora samo za jednu misao – kako da pomognemo svom detetu.
Svesni smo i da ovu tešku i neravnopravnu bitku ne možemo dobiti sami i da nam je pored pomoći rođaka i prijatelja, potrebna i pomoć vas, ljudi koje ne poznajemo.
Iznosi nam nisu bitni, bitno je samo da Neca sto pre vrati osmeh na lice.
Svim srcem zahvalni porodica Damcevic – napisala je Sandra na svom Fejsbuku.

Novac za lečenje malog Nemanje je potrebno što pre skupiti, a ovo su humanitarni računi  otvoreni kod Komercijalne banke na koji se može uplatiti.

DINARSKI RAČUN: 205-9011007127981-39 Sandra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević

DEVIZNI RAČUN (za uplate iz inostranstva): RS35205903102407124975 Sandra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević