Nova blamaža porodice Nikolić: Supruga predsednika pred svima pokazala svoju nepismenost (FOTO)

I, nije im bilo dovoljno što su narod Srbije isprovocirali svojom šetnjom do Abu Dabija, već je supruga predsednika rešila i da svoje fanove na Fejsbuku počasti i fotografijama sa prijema kod predsednika fondacija 'Khalifa bin Zajed Al Nahyan' i 'Emirates Red Crescent'.

Poslednjih dana udarna vest u srpskim medijima bio je odlazak Tomislava Nikolića u Abu Dabi, gde je gledao trke Formule 1.

Predsednik, inače krije koliko nas je koštala njegova uživancija u kojoj je učestvovala i Dragica Nikolić.

– Nikolić je od aktivnog političara posatao neko ko ne može da kontroliše svoje apetite i spostvenu porodicu. Postao je kao onaj kog je nekad kritikovao, kao Boris Tadić – rekao je analitičar Dušan Janjić.

I, nije im bilo dovoljno što su narod Srbije isprovocirali svojom šetnjom do Abu Dabija, već je supruga predsednika rešila i da svoje fanove na Fejsbuku počasti i fotografijama sa prijema kod predsednika fondacija “Khalifa bin Zajed Al Nahyan” i “Emirates Red Crescent”. 

Tom prilikom Dragica je pokazala svoju nepismenost u punom sjaju napisavši da je “na poziv Nj.V. ŠEJKA boravila u Abu Dabiju”.

Ova njena objava je izazvala salve smeha na društvenim mrežama, na šta je kadar Dragice reagovao tako što je ispravio spornu reč.

U međuvremenu, i sin dinastije Nikolić pravi haos, ali u Kragujevcu:loading...