“ODREKLI SU GA SE ONI U KOJE JE NAJVIŠE VEROVAO”: Pas Toto UMIRE i treba mu VAŠA POMOĆ! (FOTO)

Toto
Facebook.com/udruzenje.beta.zajecar

Udruženje "Beta" iz Zaječara ima važan apel za sve ljubitelje životinja.

 

Udruženje za brigu o životinjama Timočke krajine “BETA” je neprofitna organizacija koja se bavi rešavanjem problema vezanim za vlasničke i napuštene životinje. Međutim, “Beta” je u ogromnim veterinarskim dugovima. Dok ne isplate bar polovinu duga od 1.200.000 dinara ne mogu da obezbede životinjama lekarsku pomoć.

Nažalost, neke životinje nemaju mnogo vremena. Život ove kuce visi o koncu i potrebna mu je vaša pomoć!

Njegova priča počinje ovako… Zove se Toto, star je 5,5 godina, plaćen 600 evra i najumiljatiji je pas na svetu. Bio je vlasnički pas i živeo je u stanu, u Nišu. Ali, pre izvesnog vremena, otrovao se u šetnji i stvari brzinom svetlosti kreću nizbrdo. Tada mu je jedva spašen život.
A onda je počeo naglo da gubi na kilaži i dobio nekontrolisan proliv. Ne znamo kako su se vlasnici sa njim pojavili kod našeg veterinara sa željom da ga uspavaju, jer više nemaju finansija da ga leče i kupuju “Royal canin” hranu.
Kako je veterinaru bilo žao, pozvao je jednog momka i zamolio da ga preuzme. Međutim, on nije u finansijskoj mogućnosti da mu odradi sve analize.
Toto od sinoć neće da lizne hranu. Ni “Royal canin” za osetljiv stomak, ni kuvanu piletinu i povrće, ni salamu, ni bilo šta što bi svaki pas pojeo. Svakog dana je sve mršaviji i ukoliko ne reagujemo ODMAH, verujemo da će brzo uginuti.

Kako je on zaista na korak do smrti, moramo da reagujemo što pre.
Zato nam je vaša pomoć više nego potrebna.
Za analize krvi, snimanje organa, terapije i sve što treba. Kao i za hranu, koja nam je preskupa. Za njega treba “Royal canin” i piletina, povrće, pirinač…
Molimo vas, pomozite da učinimo sve da ga oporavimo, jer su oni u koje je verovao od njega digli ruke – navodi se u saopštenju ovog udruženja.

Ukoliko možete i želite da pomognete Totu ovo su podaci o računima na koje možete uplatiti novac.

*** DINARSKI RAČUN:
200-2464870101025-23
Poštanska štedionica
svrha: ZA TOTOA
Udruženje Beta
poziv na broj nije potreban

*** POST NET: Ana Zivic 0694512382

*** PAYPAL: [email protected] (sa OBAVEZNOM napomenom: ZA BETU)

*** DEVIZNI RAČUN:
IBAN: RS35200246487010100389
S.W.I.F.T. : SBPORSBG
Banka Poštanska štedionica
Kraljice Marije 3, 11000 Beograd – filijala Zaječarloading...